Moodboard maken workshop: creëer jouw droomleven!

moodboard-op-site-zetten-bij-blog-over-visionboard

Graag nodig ik je uit voor mijn moodboard workshop! Ben je klaar om je dromen en doelen te visualiseren en te realiseren? Tijdens dit inspirerende moodboard event leer je stap voor stap hoe je een moodboard kunt maken dat jouw leven een positieve richting geeft. Ik heb er de afgelopen jaren meerdere gemaakt en bijna al mijn dromen zijn realiteit geworden. Dit gun ik jou ook!

Wat is een moodboard en hoe werkt het?

Een moodboard is een krachtig hulpmiddel om je gedachten, gevoelens en doelen te ordenen en te visualiseren. Of je nu wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid, je carrière, of je welzijn, een moodboard helpt je om je wensen op een leuke manier tastbaar te maken. Door regelmatig naar afbeeldingen van je gewenste doelen te kijken, voelt het voor je brein alsof je ze al hebt bereikt. Dit helpt je om je dromen eerder aan te trekken en te realiseren. Het moodboard dat je tijdens de workshop gaat maken, kun je thuis ophangen op een plek waar je het vaak ziet. Op die manier word je dagelijks geïnspireerd om je doelen te bereiken. 

Voor wie is de workshop moodboard maken?

Deze moodboard workshop is speciaal voor elke vrouw die haar leven een positieve richting wil geven. Of je nu darmklachten, energieklachten of andere symptomen hebt waar je vanaf wilt, moeite hebt om bij jezelf te blijven, of gewoon je dromen en doelen wilt visualiseren, deze workshop biedt je de tools en inspiratie die je nodig hebt.

Over deze online workshop moodboard maken

Tijdens deze online moodboard workshop kun je lekker thuis aan de slag. Na de aanmelding voor deze workshop krijg je een link voor Zoom, waar we elkaar zullen ontmoeten.

💚 We beginnen met een rustige meditatie om te voelen wat je graag wilt veranderen in je leven. 

💚 Daarna delen we onze intenties in de groep en zoeken we inspirerende afbeeldingen die deze doelen weerspiegelen. 

💚 Vervolgens maken we ons moodboard door de verzamelde afbeeldingen op een groot gekleurd stuk karton te plakken. 

💚 Aan het einde van de workshop delen we onze moodboards met elkaar, wat helpt bij het manifestatieproces. 

De workshop duurt 2,5 uur en is speciaal ontworpen voor een groepje vrouwen (minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers), zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en vragen. 

Eerstvolgende Moodboard event, kosten en locatie

Kosten: €44-. (early bird prijs: €27,-)

Datum en tijd: woensdag 14 augustus van 19.00 – 21.30 uur

Locatie: online (via Zoom)

Benodigdheden: een aantal oude tijdschriften (zoals Happinez, Flow, of reis- en foodmagazines), een groot vel gekleurd karton (te koop bij hobbywinkel), een schaar en (Pritt) knutsellijm.

 

Transformatiecoach Janna Koopman

Meld je nu aan voor de online workshop moodboard maken!

Wil jij ook je dromen en doelen visualiseren en realiseren? Doe dan mee aan mijn online workshop moodboard maken voor het creëren van jouw ideale toekomst. De eerstvolgende workshop is op woensdag 14 augustus van 19.00 – 21.30 uur. Meld je aan via de e-mail info@jannakoopman.nl. Meld jij je aan vóór 31 juli, dan betaal je slechts €27-, in plaats van €44-, (€17-, korting). Na aanmelding ontvang je een betaallink via de e-mail en verdere instructies ter voorbereiding. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen je dromen waar te maken!