Tarieven

janna koopman 1

Kun je wel wat hulp gebruiken binnen je bedrijf voor het schrijven of redigeren van blogs, teksten in je nieuwsbrief en het maken van een e-book? Of wil je ondersteuning bij het maken van een online training, het bewerken van video’s of het geven van een webinar? Ik help je graag een handje, zodat jij impact kan maken op de wereld!

De werkzaamheden die ik uit handen neem kunnen eenmalig zijn, op wekelijkse basis of maandelijks. Het voordeel van het inhuren van mij als  SEO-copywriter is dat je alleen betaalt voor de gemaakte uren en je mij flexibel kunt inzetten. Je hebt niet te maken met salariskosten, pensioenkosten, sociale kosten, vakantiedagen en ziektekosten. Ik bied ook marketingtrainingen en coaching voor diëtisten aan.

Je kunt op verschillende manieren met mij samenwerken. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende SEO-copywriting pakketten, de mogelijkheid tot een ‘uurtje factuurtje’ en de tarieven voor marketingstrainingen en coaching. Ik kijk graag naar jouw persoonlijke behoeftes en om die reden geef ik je de gelegenheid om een gratis sparringsessie in te plannen bij mij. Dit kan telefonisch of via beeldbellen.

 

janna koopman 1

Mijn verschillende SEO-copywriting pakketten

Wil je dat ik jou op structurele basis ondersteun, dan is een pakket het meest voordelig. Het voordeel is dat ik gegarandeerd tijd reserveer om voor jou te werken. Je kunt kiezen tussen een pakket van 10, 15 of 20 uren per maand. Hoe meer uren je afneemt, hoe lager mijn tarief. De kosten van de diverse pakketten vind je hieronder. Weet je niet hoeveel tijd je nodig hebt om mij als SEO-copywriter of sparringpartner in te huren? Neem dan contact met mij op om dit te bespreken. Het is ook altijd mogelijk om te starten met een uurtje factuurtje. Daar lees je meer over bij het kopje ‘speciaal aanbod’.

Voorwaarden:

 • Minimale periode is 3 maanden.
 • Opzegtermijn van 1 maand.
 • Ophogen naar een ander pakket kan maandelijks.
 • Downgraden kan na afloop van de eerste drie maanden.
 • Extra gemaakte uren worden meegenomen en kunnen tijdens vakantieperiode worden gecompenseerd.
 • Je ontvangt een bericht als je uren bijna op zijn.
 • Maandelijkse facturering met urenverantwoording.

Uurtje factuurtje bij SEO-copywriting

Wil je mij inhuren voor een korte opdracht of periode (bijvoorbeeld enkel het schrijven van één tot drie blogs voor jouw platform), maar is dit niet voldoende uren voor het afnemen van een abonnement? Kies dan voor een ‘uurtje factuurtje’. Je huurt mij in voor de uren die je nodig hebt en na afronding van de opdracht ontvang je een factuur. De kosten hiervoor bedragen €65-,* per uur. Je kunt ook starten met dit ‘uurtje factuurtje’ als je niet goed weet hoeveel uren je wilt afnemen.

Uurtarief per aantal woorden voor content schrijven
Bij het schrijven van artikelen werk ik met een vast tarief per woordaantal. Hierdoor betaal je niet meer als ik bijvoorbeeld een keer minder inspiratie heb. Gemiddeld besteed ik één uur aan het schrijven en nakijken van artikelen van 150 woorden. Het tarief per 150 woorden bedraagt dus €65,- exclusief btw. Voor een artikel van 1000 woorden komt dit neer op een tarief van €433,33 exclusief btw. Je kunt er ook voor kiezen om de uren uit een pakket te gebruiken voor mijn diensten als copywriter. Zo profiteer je van een gunstiger tarief dan wanneer je losse uren afneemt.

Uurtarief voor het optimaliseren van content
Voor het optimaliseren van een artikel baseer ik mijn kosten op de tijd die ik eraan besteed. Bij een tijdsbesteding van twee uur tegen een uurtarief van €65,-* komt dit neer op een totaalbedrag van €130,-*. Indien je kiest voor een pakket, geldt er een voordeliger tarief.

Bij het optimaliseren van content kun je denken aan de volgende stappen:

 1. Je levert een artikel of losse tekst aan die nog niet af is.
 2. Je geeft aan wat er verbeterd kan worden aan het artikel en hoeveel tijd ik hier ongeveer aan mag besteden. Als de geschatte tijdsduur realistisch lijkt, ga ik aan de slag. Ik probeer mij aan deze tijd te houden. Mocht ik extra tijd nodig hebben, dan vraag ik hier vooraf toestemming voor. Zo houd je altijd controle over de totale kosten.
 3. Standaard controleer ik het artikel op spelling, grammatica en leesbaarheid.
 4. Op verzoek kan ik headlines toevoegen, waarbij ik rekening houd met SEO (Search Engine Optimization).
 5. Je kunt me ook vragen om het artikel verder uit te breiden. Hierbij kun je aangeven wat je toegevoegd wilt hebben (eventueel met specifieke zoekwoorden), of je kunt dit aan mij overlaten.

Tarieven voor marketingstraining en coaching

Ik bied ook marketingtrainingen en coaching voor een diëtistenteam aan. Mijn tarief voor marketingtraining en coaching bedraagt €100,- per uur. Dit tarief is exclusief de indirecte tijd die wordt besteed aan voorbereiding en follow-up. Uiteraard sta ik altijd open voor overleg en flexibiliteit om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Met uitgebreide ervaring in het trainen van diëtisten en het opleiden van diëtisten tot prikkelbare darmcoaches, kan ik jou en je team voorzien van waardevolle kennis en vaardigheden. Daarnaast geef ik ook trainingen over Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) en darmklachten aan maag-darm-leverartsen en huisartsen. Een Human Design-meeting aanvragen is tevens mogelijk.

Bovendien bied ik ook coaching aan voor jouw personeel, zoals diëtisten, coaches en orthomoleculair therapeuten. Dit kan handig zijn tijdens verlof of afwezigheid om continuïteit in je bedrijf te waarborgen.

Indien je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt, nodig ik je uit om een sparringsessie te plannen of een offerte aan te vragen. Samen kunnen we jouw specifieke behoeften bespreken en de juiste aanpak vinden om jouw doelen te bereiken.

Neem gerust contact met mij op voor verdere details en mij in te zetten in jouw bedrijf voor marketingtraining en/of coaching.

* Alle bovenstaande tarieven zijn excl. btw.

Neem contact op met mij voor een gratis online sparringsessie.

1 + 8 =