Tarieven van mijn transformatie trajecten

Ben jij benieuw naar de verschillende transformatie trajecten die ik aanbied en de tarieven? Hieronder vind je een overzicht van de verschillen tussen het kortdurende en langerdurende transformatietraject. Uiteraard kun je altijd een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen om te bespreken welk traject het beste bij je past.

Kortdurend

10-weekse traject

  • 5 individuele sessies van 1 uur.
  • Ondersteuning via e-mail tussen de sessies.
  • Persoonlijke begeleiding op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
  • Aanpassingen op maat voor jouw behoeften.

€777-, (incl. btw)

€777-, (incl. btw)

Langerdurend

20-weekse traject

  • 10 individuele sessies van 1 uur.
  • Ondersteuning via e-mail tussen de sessies.
  • Persoonlijke begeleiding op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en zielsniveau.
  • Aanpassingen op maat voor jouw behoeften.
  • Een gratis persoonlijke Human Design analyse (t.w.v. € 355-,) om dieper inzicht te krijgen in jezelf, je kwaliteiten, valkuilen en je levenspad.
  • Meer tijd en begeleiding om diepgaande veranderingen te realiseren.

€1555-, (incl. btw)

€1555-, (incl. btw)

Ontdek de diepere dimensies van jezelf met Human Design

Human Design transformatie coaching

Een van de meest waardevolle aspecten van het langerdurende transformatietraject dat ik aanbied, is dat je hier een uitgebreide Human Design analyse bijkrijgt (ter waarde van €355,-). Maar wat is Human Design en waarom is het zo waardevol?

Wat is human design?
Human design is een systeem dat is gebaseerd op een combinatie van astrologie, de I Tjing, de Kabbala, het chakrasysteem en de kwantummechanica. Het is een methode om meer inzicht te krijgen in jezelf, je kwaliteiten, valkuilen en je levenspad.

Waarom is human design belangrijk voor jouw transformatie?
Human design kan een waardevol hulpmiddel zijn voor jouw transformatieproces. Het geeft je diepgaand inzicht in jezelf en helpt je om bewuster te worden van je natuurlijke gaven en uitdagingen.

Wat kun je verwachten van de human design analyse?
Wanneer je kiest voor een langerdurend transformatietraject, bied ik je een gratis human design analyse aan ter waarde van €355,-. Tijdens deze analyse krijg je gedetailleerd inzicht in je persoonlijke design, inclusief je strategie, autoriteit, profiel en centra. Je komt achter je levensdoel, de beste manier van eten, je talenten en valkuilen, hoe je het beste keuzes kunt maken en hoe jij je energie het beste kunt benutten.

Hoe helpt human design bij jouw transformatie?
Human design biedt praktische handvatten om beter in lijn te leven met je ware zelf. Het helpt je om beslissingen te nemen die in overeenstemming zijn met jouw unieke ontwerp en om meer in balans te komen met je natuurlijke energieën.

Met deze waardevolle kennis kun je stappen zetten richting een leven dat meer in lijn is met je diepste verlangens en potentieel. Het is een krachtig instrument dat je kan ondersteunen bij jouw transformatie en groei.

De Human Design analyse is slechts een van de vele waardevolle tools die ik aanbied om je te ondersteunen bij je transformatie. Het is mijn passie om je te begeleiden op je reis naar zelfontdekking, groei en het bereiken van je doelen.

Dus, als je klaar bent om de diepere dimensies van jezelf te verkennen en te ontdekken hoe je je leven kunt transformeren, nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan mijn langerdurende transformatietraject. Samen zullen we werken aan het ontsluiten van je volledige potentieel en het creëren van het leven waar je van droomt.

tarieven transformatie coaching

Gratis kennismakingsgesprek

Ben jij klaar voor jouw transformatie?

Wil je meer informatie of heb je vragen over mijn tarieven en trajecten? Neem gerust contact met me op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw specifieke behoeften bespreken en bepalen welk transformatietraject het beste bij jou past.

Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op je reis naar transformatie en persoonlijke groei.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over mijn transformatie trajecten. Mocht je nog andere vragen hebben, dan beantwoord ik die graag in een kennismakingsgesprek of via de e-mail.

Voor wie is dit transformatietraject?

Indien je echt aan jezelf wilt werken, eerlijk durft te zijn en wilt groeien, is het transformatietraject voor jou. Het maakt niet uit of je wilt werken aan je gezondheid, een relatie wilt verbeteren of mogelijk een cariëreswitch wilt maken. Ik help je hierbij om te voelen wat bij je past en welke stappen je moet ondernemen om dit te realiseren.

Wat is het verschil tussen het kort- en langerdurend traject?

Ik heb een onderscheid gemaakt tussen een kort- en een langerdurend traject. Indien je enkel wilt werken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, dan kun je gaan voor een kortdurend traject. Wil je bijvoorbeeld de focus hebben op leren omgaan met een (darm)ziekte of aandoening (bijvoorbeeld verminderen van krampen of pijnen), een gezond gewicht bereiken of meer rust in je hoofd, dan is een kortdurend traject voldoende. Wil je meer de verdieping in en op alle vlakken transformeren, kies dan voor het langerdurend traject. Je krijgt dan ook meer inzicht in jouw talenten en valkuilen (bijvoorbeeld patronen als pleasegedrag, perfectionisme en willen controleren), komt erachter wat er bij jou past en leert om verbindende gesprekken te hebben en bij jezelf te blijven. Op die manier gaat je energie omhoog en transformeer je blokkades in je lichaam, die bijvoorbeeld op traumaniveau zijn ontstaan. Daarbij krijg je ook een Human Design analyse bij dit langerdurend traject, die je een versnelde groei zal geven. Je kunt altijd een gratis kennismakingsgesprek inplannen, zodat we kunnen bespreken welk traject het beste bij je past.

Wordt het transformatietraject vergoed?

Mijn transformatie traject wordt niet vergoed. Je kunt het zien als een investering in jezelf waar je nog jaren plezier van gaat hebben. Je kunt wel aan je werkgever vragen of die (een deel van) de kosten wilt vergoeden. Jouw werkgever heeft er namelijk ook profijt bij dat jij je verder ontwikkelt en je beter gaat voelen. Zit je bij het UWV, dan kun je daar vragen of ze de kosten willen vergoeden. Als ondernemer kun je het transformatie traject opgeven als coaching. Vraag aan je accountant na hoe je dit het beste kunt doen. Indien je start met een transformatie traject vanwege gezondheidsklachten, kun je de kosten aftrekken als specifieke zorgkosten.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is mogelijk om kortdurende traject in twee termijnen te betalen en het langerdurende traject in drie termijnen te betalen. Je ontvangt de factuur met een betaallink als je na het kennismakingsgesprek hebt besproken dat je gaat starten met een transformatie traject. De eerste termijn dient voor de eerste sessie voldaan te zijn.

Is de transformatie coaching op locatie of online?

Transformatie coaching kan zowel online als op locatie (wisselende locaties in Nederland) plaatsvinden. Neem contact op met mij om erachter te komen op welke locaties ik de komende tijd werk.