Publicaties over hsp, darmklachten en hormonen

Bekijk hier de artikelen die ik geschreven heb in tijdschrift ‘Vriendin’, Holland & Barrett, het blad ‘Prikkels’ van de prikkelbare darm syndroom belangenvereniging (PDSB), Inspirerend leven, Stichting darmgezondheid, PDS coaching en Mijnlabtest. Daarbij kun je ook video’s bekijken met interviews en lezingen.

Publicatie vriendin

Tijdschrift Vriendin

Bekijk hieronder het artikel over het Prikkelbare Darm Syndroom in het Tijdschrift Vriendin waar ik ben geïnterviewd samen met maag-darmleverarts Vicdan Sari en drie PDS-cliënten.

Publicaties PDSB MLDS

Prikkelbare darm syndroom

13 artikelen heb ik geschreven als vrijwilliger in het blad ‘Prikkels’ van de prikkelbare darm syndroom belangenvereniging (PDSB) over voeding, diëten, ervaringsverhaal en kruiden. Bekijk ze hieronder.

Publicatie darmgezondheid

Darmgezondheid

Bekijk hieronder het artikel die ik geschreven heb voor darmgezondheid.nl met 10 tips om te leren omgaan met het prikkelbare darm syndroom (PDS).

Publicaties Mijnlabtest

Mijnlabtest

10+ artikelen heb ik geschreven heb over PCOS, darmontstekingen, voedselintoleranties en maag-darmklachten. Bekijk hieronder alle publicaties van mij bij Mijnlabtest.

Publicatie Holland & barrett

Holland & Barrett

5 artikelen heb ik geschreven heb op de adviespagina van Holland & Barrett over voedselintoleranties, maag-darmklachten en diëten. Bekijk hieronder alle publicaties.

Publicaties Inspirerend leven

Inspirerend leven

9 artikelen heb ik geschreven heb als gastblogger voor het online platform inspirerend over hooggevoeligheid (HSP), darmklachten, maagklachten, prikkels, depressie en intoleranties. Bekijk ze hieronder.

Publicaties PDS coaching

PDS coaching

200+ blogs heb ik geschreven en geredigeerd over het prikkelbare darm syndroom, angsten bij darmproblemen, voeding en leefstijl toen het nog mijn bedrijf was. Bekijk de blogs op pdscoaching.nl.

lezingen en interviews videos

Interviews en lezingen

Bekijk hieronder het overzicht van video’s met interviews en lezingen over het prikkelbare darm syndroom (PDS), hooggevoeligheid (HSP), intoleranties, angsten en diëten.