Mijn werkwijze: op reis naar transformatie

Als jouw transformatiecoach ben ik er om je te begeleiden op een reis van groei, transformatie en zelfontdekking. Dit doe ik door middel van mijn holistische LICHT-essentie die staat voor: Lichaam, Inzicht en inspiratie, Connecties, Hogere zelf en transformatie. Mijn werkwijze in de sessies is ontworpen om je te ondersteunen bij het behalen van je doelen en het overwinnen van obstakels. Je vindt op deze pagina een overzicht van hoe mijn trajecten meestal verlopen. Wil je meer weten over mijn tarieven en verschillende transformatietrajecten? Bekijk dan mijn pagina over de tarieven.

Mijn werkwijze

Hieronder vind je welke negen stappen bij mijn werkwijze horen, om jou zo goed mogelijk te ondersteunen naar jouw transformaties. Dit kunnen transformaties zijn op fysiek-, mentaal-, emotioneel-, zielsniveau of een combinatie van elkaar.

Stap 1: kennismaking

Onze reis begint met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens deze eerste sessie leren we elkaar beter kennen en bespreken we je doelen, uitdagingen en verwachtingen. Dit is ook een kans voor jou om te bepalen of mijn coachingstijl bij je past.

Stap 2: intenties zetten en planning

Samen zullen we intenties zetten voor je transformatie. We kijken naar wat je wilt bereiken op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en zielsniveau. Op basis van deze intenties ontwikkelen we een plan en stellen we een tijdschema op voor de komende sessies.

Stap 3: holistische evaluatie

We nemen de tijd om je huidige situatie te evalueren op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en zielsniveau. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in waar je staat en wat er nodig is om je doelen te bereiken.

Stap 4: aanpak op maat

Ik pas mijn aanpak aan op basis van jouw unieke behoeften en situatie. We kunnen verschillende technieken en tools gebruiken, zoals meditaties, visualisaties, journaling, en meer. We richten ons op wat het beste voor jou werkt om echte transformatie te bereiken.

Stap 5: ondersteuning en tussentijdse check-ins

Gedurende het traject ben ik altijd beschikbaar voor ondersteuning via e-mail. Tussentijdse check-ins helpen ons om je voortgang te volgen, eventuele uitdagingen aan te pakken en bij te sturen indien nodig.

Stap 6: manifesteren en groei

We zullen werken aan het manifesteren van je ideale toekomstige zelf en het overwinnen van blokkades die je groei belemmeren. Door deze stappen te doorlopen, zul je meer helderheid krijgen, mogelijkheden zien en in je eigen kracht staan.

Stap 7: reflectie en successen vieren

Aan het einde van het traject nemen we de tijd om terug te kijken op je reis en de vooruitgang die je hebt geboekt. Het is belangrijk om je successen te vieren en te reflecteren op wat je hebt geleerd.

Stap 8: toekomstplanning

We bespreken je toekomstplannen en hoe je de transformatie die je hebt doorgemaakt kunt blijven integreren in je dagelijks leven. Dit helpt je om de veranderingen op de lange termijn te behouden.

Stap 9: afsluiting

Het traject wordt afgesloten met een laatste sessie waarin we je reis samen vieren en afspraken maken voor eventuele vervolgsessies of verdere ondersteuning.

Mijn doel is om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waarin je kunt groeien, transformeren en bloeien. Laten we samen aan de slag gaan om de veranderingen te realiseren waar je naar verlangt.

Wil je meer weten of een gratis kennismakingsgesprek plannen? Neem gerust contact met me op. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken op deze bijzondere reis van transformatie.

"Janna Koopman is een vrouw die je ziet als uniek mens en niet oordeelt over wat je doet en hebt gedaan. Ze kijkt met een nieuw, fris gezicht en neemt haar kennis mee van wat zij geleerd heeft in de praktijk en haar eigen geschiedenis. Dat maakt haar uniek! Ze denkt ook buiten de hokjes en gaat je van daaruit helpen. Ze neemt leefstijl, voeding en al het andere mee wat wij nodig hebben als mens. Bovendien heeft ze een super mooie gave. Net als ik is ze hoogsensitief, wat positief bijdraagt bij het behalen van het resultaat."

Helen (44)