Business coaching voor de diëtist en leefstijlcoach

Ben jij diëtist of leefstijlcoach en zou jij een bloeiende online praktijk willen hebben met inspirerende content? Kies dan voor het 20-weekse business coaching programma van Transformatie coaching by Janna! Uiteraard kun je altijd eerst een gratis sparringsessie (30 minuten) met mij inplannen om te bespreken welk programma het beste bij je past. Deze sessie is de eerste stap om jouw droom te verwezenlijken.

Loop je als diëtist of leefstijlcoach tegen het volgende aan?

Wil je starten of ben je net gestart als diëtist of leefstijlcoach? Of ben je al een tijdje bezig, maar lukt het maar niet om je praktijk winstgevend te maken? Dit herken ik maar al te goed en heb ik jaren mee gestruggeld. Inmiddels ben ik hier expert in en help ik jou graag om een bloeiende online praktijk te creëren die winstgevend is.

Wellicht kom je deze uitdagingen tegen:

Je hebt weinig cliënten
Vind je het moeilijk om je klantenbestand op te bouwen? Je bent niet alleen. Veel diëtisten en coaches worstelen hiermee.

Je zou een online programma willen maken
Wil je een online programma opzetten, maar weet je niet waar te beginnen? Het kan overweldigend zijn zonder de juiste begeleiding.

Je wilt inspirerende blogs schrijven
Droom je ervan om blogs te schrijven die niet alleen inspireren, maar ook goed gevonden worden door Google?

Je wilt mooie e-books maken met Canva
Wil je leren hoe je met Canva prachtige e-books of receptenboeken maakt die jouw cliënten zullen waarderen?

Je wilt social media posts creëren die aanspreken
Vraag je je af hoe je effectieve posts op Instagram of andere platforms schrijft die echt resoneren met je potentiële cliënten?

diëtetiek diëtist

Als deze uitdagingen je bekend voorkomen, ben je hier aan het juiste adres. Mijn business coaching programma is speciaal ontworpen om diëtisten en leefstijlcoaches zoals jij te helpen deze hindernissen te overwinnen.

Samen werken we aan het opbouwen van je praktijk, het ontwikkelen van je online aanwezigheid, en het creëren van content die jouw unieke stem en expertise laat zien.

Maak je online bedrijf winstgevend

Met mijn hulp leer je niet alleen hoe je deze uitdagingen aangaat, maar ook hoe je ze omzet in kansen voor groei en succes. Laten we samen jouw passie omzetten in een bloeiende praktijk!
 

Transformeer jouw bedrijf in slechts 20 weken met mijn business coaching programma voor de diëtist en leefstijlcoach!

5 must have tools om je diëtistenpraktijk te automatiseren

Met mijn speciaal ontworpen business coaching programma, gericht op diëtisten en leefstijlcoaches zoals jij, ga je een ongekende groei in slechts 20 weken ervaren. We transformeren jouw passie voor voeding en gezondheid in een bloeiende praktijk.

Wat je gaat bereiken:

Ontwikkel een uniek online programma
Stap voor stap begeleid ik je bij het opzetten van een uniek online programma, volledig afgestemd op jouw doelgroep.

Creëer een aantrekkelijke gratis weggever
Leer hoe je e-books maakt die je klanten niet kunnen weerstaan, met behulp van eenvoudige tools zoals Canva.

Schrijf websitepagina’s die raken
Ontwikkel content die direct aanspreekt bij jouw doelgroep, waardoor jouw website een klantenmagneet wordt.

Word een ster op Instagram
Ik help je 100 berichten te plaatsen die je zichtbaarheid en engagement verhogen.

Deel je kennis via blogs
Leer effectieve blogs schrijven met chat-GPT die je expertise laten zien en vertrouwen opbouwen, uiteraard met je persoonlijke touch. Ik laat je ook zien hoe SEO werkt, zodat jouw blogs goed gevonden worden door Google.

Bouw relaties op via nieuwsbrieven
Verstuur 20 nieuwsbrieven die je doelgroep informeren en betrekken bij jouw praktijk.

Jouw groei, mijn belofte

Ben je bereid om minimaal 10-15 uur per week aan je bedrijf je werken onder mijn begeleiding? Dan ben je verzekerd van significant succes!

Mijn business coaching is erop gericht om je efficiënt en doelgericht te laten werken. Dankzij tools zoals ChatGPT optimaliseer ik je tijdsbesteding, waardoor elke minuut telt.

Over Janna Koopman – businesscoach, transformatiecoach en diëtist darmgezondheid

Business coaching voor de diëtist en leefstijlcoach

Als diëtist en prikkelbare darmcoach heb ik ruim tien jaar met veel plezier gewerkt. Gedurende deze periode heb ik deelgenomen aan diverse business coaching programma’s, waar ik uitgebreid heb geleerd over marketing. Mijn expertise omvat het vinden van nieuwe cliënten, het schrijven van blogs en social media posts, het maken van nieuwsbrieven, het ontwikkelen van online trainingen en het opbouwen van marketingfunnels.

Mijn succesvolle prikkelbare darmprogramma heeft duizenden mensen geholpen en leidde ertoe dat meerdere diëtisten zich bij mijn bedrijf voegden, waardoor het uitgroeide tot een franchise. Vorig jaar heb ik mijn bedrijf PDS coaching verkocht. 

Nu zet ik als businesscoach en transformatiecoach mijn kennis en ervaring in om diëtisten en leefstijlcoaches te inspireren hetzelfde succes te bereiken. Daarnaast deel ik mijn inzichten door het schrijven van blogs en e-books voor bedrijven in de voedingssector.

Kies als diëtist of leefstijlcoach voor het business programma dat bij jou past!

Als diëtist of leefstijlcoach heb ik drie opties voor business coaching: 1:1 coaching, duo-sessies of een mix van deze twee. Voel welke optie het beste past bij jouw situatie en budget. Voel je vrij om contact op te nemen voor een gratis sparringsessie, waarbij we ook bespreken welke optie het beste past bij jou.

1:1 coaching

20-weekse programma

 • 10 individuele sessies van 30 minuten (om de week een sessie).
 • Ondersteuning via e-mail tussen de sessies.
 • Persoonlijke businesscoaching.
 • Aanpassingen op maat voor jouw behoeften.

€777-, (incl. btw)

€777-, (incl. btw)

Duo-sessies

20-weekse programma

 • 10 duo-sessies (met een andere diëtist of leefstijlcoach) van 30 minuten (om de week een sessie).
 • Ondersteuning via e-mail tussen de sessies.
 • Businesscoaching in een groepje van twee personen. Je kunt samen met elkaar sparren als buddy’s!

€466-, (incl. btw)

€466-, (incl. btw)

Mix 1:1 en duo (meest gekozen)

20-weekse programma

 • 5 duo-sessies (met een andere diëtist of leefstijlcoach) van 30 minuten (om de week een sessie).
 • 5 individuele sessies van 30 minuten (om de week een sessie).
 • Ondersteuning via e-mail tussen de sessies.
 • 50% van de sessies zijn individueel en volledig aangepast voor jouw behoeften.
 • Businesscoaching is voor 50% in een groepje van twee personen. Je kunt samen met elkaar sparren als buddy’s!

€622-, (incl. btw)

€622-, (incl. btw)

Janna heeft mij geleerd om mooie templates te maken voor diverse dieetplannen, een receptenboek te maken en standaardmails in te stellen. Daarnaast heeft ze mij leren bloggen over voeding, diëten en het prikkelbare darm syndroom. Het schrijven van blogs was voor mij een hele nieuwe ervaring. Stap voor stap legde Janna uit hoe je een goede blog in elkaar zet en hoe je lezers kan interesseren met een pakkende titel of inleiding. Met haar scherpe blik op taal en grammatica werd hierdoor mijn taalvaardigheid alsmaar beter.

Tevens liet Janna de marketing achter deze blogs zien en hoe je ervoor zorgt dat jouw geschreven tekst goed vindbaar is op Google. Later kwam daar ook het opstellen van een wekelijkse nieuwsbrief bij, waarin Janna mij weer een andere manier van tekstschrijven liet ervaren. Zij heeft mij nieuwe schrijfvaardigheden meegegeven waar ik nog altijd baat bij heb. Bovendien maakt zij altijd tijd voor mij vrij als ik vragen heb. Het was prettig om Janna als mentor te hebben en met haar samen te werken.

Frédérique Visser

Diëtist

Janna Koopman 10

Gratis sparringsessie

Start met jouw business coaching!

Plan een gratis sparringsessie (30 minuten) met mij in om te bespreken welk business coaching programma het beste bij je past. Deze sessie is de eerste stap om jouw droom te verwezenlijken. Jouw passie, mijn plan, jouw succes!

Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op je ondernemersreis naar transformatie en persoonlijke groei.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over mijn transformatie trajecten. Mocht je nog andere vragen hebben, dan beantwoord ik die graag in een gratis sparringsessie of via de e-mail.

Voor wie is dit business coaching programma?

Dit business coaching programma is speciaal ontworpen voor diëtisten en leefstijlcoaches die hun praktijk willen laten groeien en floreren. Of je nu net begint en zoekt naar manieren om je eerste klanten te werven, of al enige tijd bezig bent maar moeite hebt om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen, dit programma biedt de tools en kennis die je nodig hebt.

Het is ideaal voor professionals in de voedings- en gezondheidssector die:

 • Hun klantenbestand willen uitbreiden.
 • Effectief een online programma willen opzetten en verkopen.
 • Willen leren hoe ze inspirerende blogs en social media content kunnen creëren die hun doelgroep bereikt en betrekt.
 • Hun vaardigheden in het gebruik van digitale tools zoals Canva willen verbeteren om aantrekkelijke e-books en online materialen te maken.
 • Hun marketing- en communicatiestrategieën willen verfijnen om een grotere impact te maken.

Kortom, het programma is bedoeld voor diegenen in de gezondheids- en welzijnsbranche die klaar zijn om hun online aanwezigheid te versterken, hun dienstenaanbod te diversifiëren en een bloeiende, winstgevende praktijk te ontwikkelen.

Wat is het verschil tussen de verschillende keuzes voor business coaching?

Het verschil tussen de drie opties voor businesscoaching ligt in de vorm van interactie en de mate van persoonlijke aandacht die je ontvangt. Hier is een overzicht:

 1. 1:1 Coaching: Dit is de meest gepersonaliseerde vorm van coaching. Je werkt individueel met mij, waardoor je coaching volledig is toegespitst op jouw specifieke behoeften en uitdagingen. Deze optie is het meest intensief en biedt de mogelijkheid voor diepgaande, persoonlijke ontwikkeling en maatwerkadvies. Het is ideaal voor degenen die specifieke doelen hebben of gerichte ondersteuning nodig hebben. Dit is de hoogst geprijsde optie, gezien de exclusiviteit en intensiteit van de begeleiding.

 

 1. Duo-sessies: In deze optie werk je samen met een andere diëtist of voedingscoach. Het voordeel hiervan is dat je kunt sparren met een collega, wat nieuwe perspectieven en ideeën kan opleveren. Deze interactieve sessies bevorderen ook netwerken en het delen van ervaringen, wat erg waardevol kan zijn. Het is een goede keuze voor degenen die waarde hechten aan samenwerking en van elkaar leren.

 

 1. Mix van 1:1 en Duo (meest gekozen): Dit is een hybride optie waarbij je het beste van beide werelden krijgt. Je hebt vijf individuele sessies voor persoonlijke aandacht en advies, en vijf duo-sessies om te sparren en te leren van een collega. Deze optie biedt een evenwichtige combinatie van gepersonaliseerde begeleiding en de voordelen van samenwerken met een ander. Dit is ideaal voor diegenen die zowel individuele aandacht waarderen als het leren van en samenwerken met een collega.

Alle drie de opties duren 20 weken, met één sessie van 30 minuten om de week , zodat je consistent ondersteuning en begeleiding krijgt gedurende het programma. Tussendoor kun je vragen stellen via de mail aan mij.

Wordt het business coaching programma vergoed?

Mijn business coaching programma wordt niet vergoed. Je kunt het zien als een investering in jezelf waar je nog jaren plezier van gaat hebben. Zelf heb ik meer dan €30.000 geïnvesteerd om te komen waar ik nu sta, dus dit is een fractie van de prijs, waarbij je al enorme impact kunt maken. Als ondernemer kun je het business coaching programma opgeven als coaching. Vraag aan je accountant na hoe je dit het beste kunt doen.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is mogelijk om in maximaal drie termijnen te betalen. Je ontvangt de factuur met een betaallink als je na de sparringsessie hebt besloten dat je gaat starten met het business coaching programma. De eerste termijn dient voor de eerste sessie voldaan te zijn.

Is de business coaching op locatie of online?

De business coaching is online. Je krijgt na de sessie de opname, zodat je hem nog eens terug kunt kijken.