Blogger en redacteur voor de diëtist en voedingscoach

janna koopman 1

Heb je er weleens over nagedacht om een freelance blogger of redacteur in te huren, bijvoorbeeld voor het schrijven of redigeren van blogs, teksten in je nieuwsbrief en berichten op social media? Slimme zet, want op die manier kun je als diëtist of voedingscoach meer potentiële klanten aan te trekken.

Wellicht is schrijven niet je ding, heb je er simpelweg geen tijd voor of ben je niet goed in spelling en grammatica. In dat geval bied ik graag mijn hulp aan als blogger en redacteur. Het is mijn passie om te schrijven en ik ben ook inzetbaar als SEO-specialist. Zo zorg ik gelijk dat de zichtbaarheid van je website op Google wordt vergroot.

Je kunt mij vragen om blogs te schrijven over voeding, beweging, leefstijl, darmgezondheid, lichamelijke klachten, mindset, prikkelbare darm syndroom (PDS), hooggevoeligheid (HSP), spiritualiteit en ondernemen als diëtist en voedingscoach. Content over een ander onderwerp kan in overleg.

Ik schrijf en redigeer niet alleen blogs, websiteteksten en berichten op social media, maar ik maak ook e-books in Canva en ben inzetbaar voor het ontwerpen van een online training of organiseren van een webinar. Je kunt mij voor dus voor diverse taken inzetten als copywriter. 

Lees meer over mijn tarieven en de verschillende soorten pakketten via de onderstaande knop.

janna koopman 1

Waar ik als blogger en redacteur over heb geschreven voor de diëtist en voedingscoach

Bekende darm-diëten en voeding

Tientallen darmdiëten waar ik o.a over geschreven heb: low FODMAP-dieet, intermittent fasting, vegetarische dieet, lactosevrije dieet, glutenvrij dieet, koolhydraatarm dieet, zuren en basen balans en het histaminebeperkt dieet.

Prikkelbare darm syndroom

Ik heb al jaren het prikkelbare darm syndroom (PDS) en na een lange zoektocht ben ik zo goed als klachtenvrij geworden. 200+ blogs over PDS heb ik geschreven in mijn vorige bedrijf PDS coaching.

Hooggevoeligheid en spiritualiteit

Voor Inspirerend leven heb ik tientallen blogs geschreven over hooggevoeligheid in combinatie met darmklachten. Zo schreef ik over de verbanden tussen prikkels, emoties en energieën en het krijgen van buikpijn.

Geneeskrachtige kruiden en yoga

Voor het blad Prikkels van de prikkelbare darm syndroom belangenvereniging (PDSB) schrijf ik over geneeskrachtige kruiden bij maag-darmklachten. Bijvoorbeeld over de werking van kamille, gember, kurkuma, munt en venkel.

ondernemen in de zorg dietist dietetiek kp-register
Ondernemen als diëtist

In mijn reis als ondernemer heb ik veel geleerd over mindset en visualiseren. Dit heb ik overgedragen aan medewerkers in mijn vorige bedrijf en zo heb ik ook een artikel geschreven over het maken van een visionboard voor het behalen van je doelen.

Oppashuizen en Nomad life

Sinds anderhalf jaar ben ik fulltime huizenoppas, woon ik elke paar weken ergens anders en zorg ik voor diverse dieren. Dit avontuurlijke leven past fantastisch bij mij en is goed te combineren met mijn werk als freelance schrijver en virtual assistent.

250+ artikelen geschreven voor:

Logo PDS coaching

Ik heb de samenwerking met Janna als heel prettig ervaren. Janna zet haar kennis als diëtiste en PDS-coach om in duidelijk gestructureerde, heel toegankelijke artikelen. Ze houdt rekening met de briefing en levert snel en correct aan. Als we de lezers van de Holland & Barrett-adviesomgeving in de toekomst willen informeren over onderwerpen die binnen het expertiseveld van Janna liggen, zullen we zeker weer een beroep op haar kennis en schrijfkwaliteiten doen.

Sam Bracke

Content Specialist, Holland & Barrett

Janna heeft mij geleerd om mooie templates te maken voor diverse dieetplannen, een receptenboek te maken en standaardmails in te stellen. Daarnaast heeft ze mij leren bloggen over voeding, diëten en het prikkelbare darm syndroom. Het schrijven van blogs was voor mij een hele nieuwe ervaring. Stap voor stap legde Janna uit hoe je een goede blog in elkaar zet en hoe je lezers kan interesseren met een pakkende titel of inleiding. Met haar scherpe blik op taal en grammatica werd hierdoor mijn taalvaardigheid alsmaar beter.

Tevens liet Janna de marketing achter deze blogs zien en hoe je ervoor zorgt dat jouw geschreven tekst goed vindbaar is op Google. Later kwam daar ook het opstellen van een wekelijkse nieuwsbrief bij, waarin Janna mij weer een andere manier van tekstschrijven liet ervaren. Zij heeft mij nieuwe schrijfvaardigheden meegegeven waar ik nog altijd baat bij heb. Bovendien maakt zij altijd tijd voor mij vrij als ik vragen heb. Het was prettig om Janna als mentor te hebben en met haar samen te werken. 

Frédérique Visser

Diëtist

Neem contact op met mij voor een gratis online sparringsessie.

2 + 12 =